Werken bij Pec ggz

Pec ggz is regelmatig op zoek naar nieuwe professionele collega’s met hart voor het vak of gemotiveerde therapeuten die een opleiding ambiëren.

Vacatures: 2

 

Vacature voor psychotherapeut bij Pec ggz in Eindhoven (24 uur).

 

Organisatie:
Pec ggz is een kleinschalige zelfstandige GGZ-instelling voor volwassenen (vanaf 18 jaar) in het centrum van Eindhoven. Van oudsher is Pec ggz een psychotherapie-praktijk welke in de loop van bijna 30 jaar is uitgegroeid tot een instelling met ongeveer 15 behandelaren. De charme van een praktijk is gebleven en dat betekent bijvoorbeeld dat veel betrokkenheid is bij elkaars werk en voor onze cliënten en dat er korte communicatielijnen zijn. Er wordt gewerkt als team binnen een psychotherapeutisch kader waarbinnen de behandelrelatie centraal staat. Verwijzers weten ons te vinden voor hun cliënten die doorgaans gemotiveerd zijn voor behandeling. Pec ggz biedt veel vrijheid en mogelijkheden voor eigen invulling en ontwikkeling in het vak.

 

Functieomschrijving:
In verband met het vertrek van een senior psychotherapeut is er vanaf januari 2018 ruimte voor een nieuwe collega. We zoeken iemand met een hart voor en ervaring in ambulante psychotherapeutische behandelingen van mensen met complexe as 1 en / of persoonlijkheidsproblematiek. De voorkeur gaat uit naar een collega met affiniteit voor werken met systemen en/of groepen.

 

Als psychotherapeut Pec ggz houdt u zich als regiebehandelaar o.a. bezig met indicatiestelling, individuele- en mogelijk groepspsychotherapie en intercollegiaal overleg. Onder uw regie kunnen andere collega’s (deel) behandelingen uitvoeren. Daarnaast zult u in kader van onze opleidingsplaatsen voor de psychotherapieopleiding fungeren als praktijkopleider. U bent daarmee belangrijk als begeleider van opleidelingen en als spil tussen het opleidingsinstituut (RINO) en Pec ggz.

 

Minimale vereisten:

– ruime relevante werkervaring als psychotherapeut (minimaal 5 jaar)

– BIG registratie voor psychotherapeut

– U bent zelfstandig en bevlogen en kan goed werken in een team.

– U bent bereid om minimaal eens per week in de avonduren te werken.

 

Wij bieden:
Wij bieden een dienstverband van 24 uur met mogelijk uitbreiding in de toekomst. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO. Pec ggz biedt vrijheid en mogelijkheden voor eigen invulling en ontwikkeling in het vak.

Interesse?
U kunt uw sollicitatie sturen naar Astrid Schoone (a.schoone@pecggz.nl), chef de bureau. Indien u meer informatie wenst dan kunt u tevens mailen of ons telefonisch bereiken op 040-2463325. Zie ook onze website www.pecggz.nl

 

Secretaresse m/v

20 uur per week

 

Wat ga je doen?
Je ontvangt cliënten en bezoekers en staat hen te woord, je verzorgt de inschrijving en administratieve afhandeling van de cliënten. Je beheert de agenda van de therapeuten, Verder voer je voorkomende secretariële werkzaamheden uit voor alle disciplines binnen de instelling..

 

Wie zoeken wij?
Een ervaren secretaresse, (minimaal MBO 4 niveau) met affiniteit voor de GGZ, die stevig in haar schoenen staat. Je kunt zelfstandig werken. Je hebt een servicegerichte en klantvriendelijke houding en kunt omgaan met een wisselende drukte en werklast waarop je in staat bent te anticiperen door prioriteiten te stellen. Je werkt nauwkeurig. Je hebt aantoonbare ervaring met geautomatiseerde systemen zoals Excel en Word, waarbij ervaring met Medicore een pré is. Verder beschik je over een uitstekende mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de nederlandse taal. Je omschrijft jezelf als sociaal vaardig en flexibel, je bent een teamplayer en proactief.

 

 

Wat bieden wij

in eerste instantie een baan voor 12 maanden voor 20 uur, met uitzicht voor een contract voor onbepaalde tijd. De werktijden liggen tussen 08.30 uur en 20.30. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris FWG-schaal 35. Alle overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ.

 

Interesse?
je kunt je sollicitatie sturen naar Astrid Schoone (a.schoone@pecggz.nl), chef de bureau. Indien je meer informatie wenst dan kun je tevens mailen of ons telefonisch bereiken op 040-2463325. Zie ook onze website www.pecggz.nl