Werken bij Pec ggz

Pec ggz is regelmatig op zoek naar nieuwe professionele collega’s met hart voor het vak of gemotiveerde therapeuten die een opleiding ambiëren.

Momenteel heeft Pec ggz één vacatures:

Vacature voor GZ opleidingsplaats bij Pec ggz in Eindhoven (32 uur).

Wij zoeken een (ervaren) behandelaar voor een opleidingsplaats tot gezondheidszorgpsycholoog met start januari 2020 (2-jarige opleiding). Pec ggz is jarenlang een opleidingsinstelling in samenwerking met Rino Zuid. Er heerst een gelijkwaardig leerklimaat en u werkt zelfstandig in een team met ervaren professionals.

Organisatie:
Pec ggz is een kleinschalige zelfstandige GGZ-instelling voor volwassenen (vanaf 18 jaar) in het centrum van Eindhoven. Behandelingen zijn kort (generalistische ggz) als het kan en langdurend (specialistische ggz) indien nodig. Bij Pec ggz wordt intensief samengewerkt binnen een enthousiast, multidisciplinair team met korte communicatielijnen. Kenmerkend voor Pec ggz is een psychotherapeutisch klimaat, wat betekent dat de relatie met onze cliënten centraal staat en dat er met name wordt gekeken naar de (psychodynamische) persoon achter de klacht.

Functieomschrijving:
Als GZ-psycholoog i.o. houdt u zich bezig met intakes binnen ons therapeutisch onderzoek, diagnostiek (persoonlijkheidsonderzoek, screening ontwikkelingsstoornissen), behandeling binnen BGGZ en SGGZ en groepstrainingen. U bent zelfstandig en pro-actief en kan goed werken in een team. U bent bereid om minimaal eens per week in de avonduren te werken.

Wij bieden:
Wij bieden een opleidingscontract voor 2 jaar voor 32 uur per week. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO. Verdeling van de opleidingskosten is naar richtlijnen van de opleidingsinstelling en in onderling overleg.

Interesse?
U kan uw sollicitatie sturen naar info@pecggz.nl t.a.v. mw. A. Schoone. Indien u meer informatie wenst dan kunt u mailen of ons telefonisch bereiken op 040-2463325. Zie ook onze website www.pecggz.nl