Werken bij Pec ggz

Pec ggz is regelmatig op zoek naar nieuwe professionele collega’s met hart voor het vak of gemotiveerde therapeuten die een opleiding ambiëren.

Momenteel heeft Pec ggz één vacature:

 

Vacature voor een Psychotherapeut bij Pec ggz in Eindhoven (24 uur), februari 2019

Organisatie:
Pec ggz is een kleinschalige zelfstandige GGZ-instelling voor volwassenen (vanaf 18 jaar) in het
centrum van Eindhoven. Van oudsher is Pec ggz een psychotherapiepraktijk welke in de loop van bijna 30 jaar is uitgegroeid tot een instelling met ongeveer 15 behandelaren. De charme van een praktijk is gebleven en dat betekent bijvoorbeeld dat er veel betrokkenheid is bij elkaars werk en voor onze cliënten en dat er korte communicatielijnen zijn. Er wordt gewerkt als team binnen een psychotherapeutisch kader waarbinnen de behandelrelatie centraal staat. Verwijzers weten ons te vinden voor hun cliënten die doorgaans gemotiveerd zijn voor behandeling. Pec ggz biedt veel vrijheid en mogelijkheden voor eigen invulling en ontwikkeling in het vak.

Functieomschrijving:
In verband met personele veranderingen is er ruimte voor een nieuwe collega. We zoeken iemand met een hart voor en ervaring in ambulante psychotherapeutische behandelingen van mensen met complexe as 1 en / of persoonlijkheidsproblematiek. De voorkeur gaat uit naar een collega met affiniteit voor werken met groepen.

Als psychotherapeut bij Pec ggz houdt u zich als regiebehandelaar o.a. bezig met indicatiestelling, individuele- en mogelijk groepspsychotherapie en intercollegiaal overleg. Onder uw regie kunnen andere collega’s (deel) behandelingen uitvoeren. Daarnaast zult u mogelijk in het kader van onze opleidingsplaatsen voor de psychotherapieopleiding fungeren als werkbegeleider of praktijkopleider.

Wij zoeken iemand met:
– (bij voorkeur) ruime relevante werkervaring als psychotherapeut
– Een BIG registratie voor psychotherapeut
– U bent zelfstandig en bevlogen en kan goed werken in een team.
– U bent bereid om minimaal eens per week in de avonduren te werken.

Wij bieden:
Wij bieden een dienstverband van 24 uur met mogelijk uitbreiding in de toekomst. Salaris en
arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ. Pec ggz biedt vrijheid en mogelijkheden voor eigen invulling en ontwikkeling in het vak. Aanvang in overleg.

Interesse?
U kunt uw sollicitatie sturen naar Astrid Schoone (a.schoone@pecggz.nl), chef de bureau of F.
Weijtens GZ-psycholoog/ Psychotherapeut. Indien u meer informatie wenst dan kunt u tevens mailen
of ons telefonisch bereiken op 040-2463325. Zie ook onze website www.pecggz.nl

Vacature psychotherapeut 2019