Contact en openingstijden

Bezoek- en postadres:
Pec ggz
Sint Gerardusplein 26
5644 NG Eindhoven

Telefoon: 040-2463325
E-mail: info@pecggz.nl *

Pec ggz is telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. Op andere tijden kunt u mailen of het antwoordapparaat inspreken, u krijgt dan z.s.m. een reactie.

Voor verwijzers is er op maandag,  woensdag, donderdag en vrijdag een verwijzers spreek(half)uur tussen 12.30 en 13.00 uur op telefoonnummer 040-2431405 

Behandelingen vinden gewoonlijk overdag plaats, tevens zijn er enkele collega’s die op maandag of donderdag in de avonduren werkzaam zijn.

Toegang voor mindervaliden:
De locatie is voorzien van een goede toegang voor mindervaliden, intern is er een lift naar hogere etages.

Parkeren:
Nabij Pec ggz is mogelijkheid tot gratis parkeren. Let op: op vrijdagmiddag is er weekmarkt op het Sint Gerardusplein, waardoor er minder parkeergelegenheid is.

* Graag uw attentie:
Indien uw e-mailprogramma een map voor ‘Ongewenste e-mail’, ’Spam’ of ’Junkmail’ bevat voor het filteren van eventuele spammail, is het mogelijk dat berichten van @pecggz.nl automatisch in die map terechtkomen. Indien dit zo is, gelieve het domein @pecggz.nl dan toe te voegen aan uw lijst van erkende of veilige afzenders. Zo voorkomt u dat onze berichten in die map terechtkomen.